FESTIVALES - Noruega


De acuerdo a los consejos y recomendaciones de las autoridades sanitarias locales y centrales en relación con la pandemia del COVID-19 se posterga el Kristiansand International Children's Film Festival


Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival skulle etter planen arrangeres 21. – 26. april. Nå har festivalledelsen, i samråd med styret, besluttet å utsette alle arrangementer til høsten.
Barnefilmfestivalen er et stort publikumsarrangement for barnefamilier, skoler og både norsk og internasjonal filmbransje, med nærmere 15.000 registrerte billetter i løpet av festivaluken. Beslutningen om å flytte festivalen til høsten er basert på de råd og anbefalinger som er gitt av både lokale og sentrale helsemyndigheter i forbindelse med koronapandemien.
- Det er ikke med lett hjerte vi gjør dette, men vi tror det er en riktig beslutning i nåværende situasjon. Nå skal vi samle alle gode krefter for å skape en fantastisk filmfestival til høsten, til glede for både publikum og filmbransje, sier daglig leder i Barnefilmfestivalen Stina Ask Mikkelsen. Hun ønsker også å berømme festivalens samarbeidspartnere, som har uttrykt stor forståelse for beslutningen om å flytte festivalen til senere på året.
Kontaktinformasjon:
Stina Ask Mikkelsen, daglig leder